Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters

Om aan te kruisen in je agenda: Metallica komt naar Koning Boudewijnstadion

MuziekMetallica heeft zopas haar Europese tournee aangekondigd, en daarbij staat ook Brussel op de planning. Op 16 juni 2019 doet de band Brussel aan.

12 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Ik luister zelf veel naar metal, maar vind Metallica vaak zwaar overrated (wat niet wil zeggen dat ze niet goed zijn). Maar, het is wel leuk dat Ghost in hun voorprogramma zit. Maar, ik ga toch liever naar Graspop i.p.v. Metallica te gaan zien in het Koning Boudewijn stadion.
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Metallica is een slag in het gezicht van alle steengoede metal bands die bestaan uit steengoeie muzikanten. Als je die gitarist hoort knoeien. Man, man niet meer normaal!
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Neen, niet matig, slecht!
  • Peter Taeymans

    6 jaar geleden
    Een paar echte kenners van het genre hieronder ...man man man toch ..matige muzikanten? ..
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    meest overroepen groep ooit. Zeer matige muzikanten. De gitarist is ronduit slecht, hoezeer Joe Satriani destijds geprobeerd heeft om er nog iets van te maken. En die nummers: vervelend en voorspelbaar. Een aan elkaar rijgen van metal clichés. Is echt een pastiche op metal. De echte liefhebber verdient veel beter.
  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    11

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift

    Na een pauze van twee maanden trapt Taylor Swift (34) het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ donderdag af in Parijs. De popster slaat ons land over, en dus reizen duizenden Belgische fans de komende weken naar steden als Amsterdam en Londen om hun grote idool aan het werk te zien. Waaraan mogen zij zich verwachten? Hoeveel verdient Taylor met haar optredens? En wat prijkt er op haar rider? Wij duiken achter de schermen van de meest lucratieve tournee ooit.