Genkse spelersvrouw boos over uitslagen Gouden Schoen

Roksana, de vrouw van Genk-middenvelder Ruslan Malinovskyi, is “zeer ontevreden”. Ze kan niet begrijpen dat KRC geen enkele prijs wegkaapte op de verkiezing van de Gouden Schoen woensdagavond. Dat maakt ze duidelijk in een vlammende Instagram-post.

“So dissatisfied.” Zo begint de knappe Roksana haar betoog, bij een foto van zichzelf op de rode loper. “Zo ontevreden. Onze club maakt zo enorme sprongen voorwaarts, gaat er elke dag op vooruit, maar blijkbaar verdient dat geen prijs. Genk verdient de prijzen meer dan iedereen. Al de grote trofeeën.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De mening van Roksana komt overeen met de mening van heel veel KRC-fans. Ook de Facebookpagina van onze krant werd overstelpt met ontgoochelde reacties. Vooral het feit dat Philippe Clement het als coach van het jaar moest afleggen tegen Ivan Leko van Club Brugge ligt de Genkse fans zwaar op de maag. Ook het vrij lage aantal punten voor Pozuelo en Trossard - ten opzichte van Carcela en Edmilson - is moeilijk te bevatten.

Roksana schitterde in ieder geval op de rode loper aan de zijde van haar KRC-vedette.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners