(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Greenyard

Terugroepactie besmette diepvriesgroenten dreigt Greenyard 30 miljoen te kosten

Het Belgische bedrijf Greenyard schat de financiële gevolgen van de terugroepactie van mogelijk met listeria besmette diepvriesproducten op 30 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf deze ochtend voor beurs bekendgemaakt. 

15 reacties

  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    waar is het probleem , je moet de groenten koken en dan is geen probleem , als je de voorschriften niet leest zal dit regelmatig gebeuren
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    @ Sid Van Oerle, je hebt een pc, google en wikipedia, en daar staat ik citeer: " Het bedrijf Kwatta werd in 1883 opgericht door P. de Bondt en Jozef Gustaaf van Emden. Het merk is sinds 2001 in handen van de Amerikaanse multinational Heinz" De Belgische tak kan misschien wel bestaan sinds de jaren zeventig, de befaamde gele potten met lijpchoco was echter al veel langer te koop.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    en toevallig zijn die mensen gestorven door het eten van diepvries groentjes??? vreemd of hebben ze het laten staan en nadien weer opgewarmd en opgegeten? Dat is dan een heel ander verhaal maar de schuld leggen bij een bedrijf die miljoenen ton groenten verhandeld is er heel ver over! en ipv van een Belgisch bedrijf de dieperik in te helpen zouden jullie beter de oorzaak achterhalen! Domme Vlamingen!
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Beleggers informeren? Beter de slachtoffers en familie van reeds overleden slachtoffers informeren over af te handelen schadevergoedingen.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Wat moeten die kerels niet verdienen op de rug van hun medewerkers als dat allemaal zoveel moet kosten !