SC Mechelen - Zammel

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

SC Mechelen houdt Zammel van overwinning

SC Mechelen won de thuiswedstrijd tegen Zammel. SC Mechelen kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 2-1.

Na 20 minuten scoorde SC Mechelen en maakte de score 1-0. Lotte Van Hoorick bracht in de 38ste minuut SC Mechelen op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lynn Mulders namens Zammel. Maar Zammel was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. SC Mechelen heeft nu vier wedstrijden op rij gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft SC Mechelen vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Zammel vier overwinningen en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Zammel de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 38' Van Hoorick 2-0, 60' Mulders 2-1.