Dimitri Van den Bergh mist matchdarts en ziet Josh Rock naar achtste finales gaan op Austrian Darts Open

Dimitri Van den Bergh (PDC-9) heeft zich in het Oostenrijkse Graz niet kunnen plaatsen voor de achtste finales van de Austrian Darts Open, de vijfde manche van de European Tour. Dancing Dimi verloor in de tweede ronde van de Noord-Ier Josh Rock (PDC-19).

Bron: BELGA

Tot 4-4 behielden beide spelers hun throw. In de negende leg nam ‘The Dreammaker’ een optie op winst door door de pijlen van Rock te gaan, maar ‘Rocky’ brak met een 11-darter onmiddellijk terug en maakte het in de beslissende leg op dubbel acht af, nadat Van den Bergh op dubbel twintig drie matchdarts gemist had.

Rock eindigde met een gemiddelde van 102,73 per drie pijlen, tegenover 96,55 voor Van den Bergh, en was ook accurater in het uitwerpen: 54,5 procent tegen 45,5 procent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zondag neemt Rock het om een plaats in de kwartfinales op tegen de Nederlander Danny Noppert (PDC-12), die zijn landgenoot Wessel Nijman (PDC-110) met 6-3 uitschakelde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Darts