© rr

Bart Lamers trekt Stadslijst

De nieuwe politieke formatie in Herentals stapt naar de verkiezingen met Bart Lamers (51) als lijsttrekker, duwer is François Vermeulen.

HHM

Lamers is licentiaat (master) in de politieke en sociale wetenschappen en al 30 jaar actief in Herentals en omstreken als regionaal verslaggever van diverse kranten en weekbladen. “Ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg van een gedreven team”, zegt hij. “We willen een nieuwe wind in Herentals laten waaien, los van de traditionele partijpolitiek met haar nationale belangen en kleuren. We vinden allemaal dat groot-Herentals nog meer kan halen uit haar potentieel. We willen een beleid met meer visie en doordachtheid in de uitvoering. Hiervoor willen we meer inbreng van inwoners, adviesraden en stadspersoneel in plaats van dure consultancy. Zo kunnen we bijvoorbeeld geldverslindende soaps als de veelvuldige herinrichting het stadscentrum vermijden.”

Lijstduwer François Vermeulen (59) is sinds 1984 actief als tandarts met een eigen praktijk en in het AZ Herentals. Hij was zes jaar gemeenteraadslid.

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER