“De Kardashians worden geëxecuteerd”, dreigt vrouw met pistool en machete voor kledingwinkel van realitysterren

© AP

Een vrouw is donderdag in Los Angeles de kledingzaak van drie Kardashian-zussen binnengestormd met een pistool. Ze bedreigde een personeelslid, vertrok en keerde later terug met een machete. Ze riep dat de bekende familie geëxecuteerd zou worden.

rrln

In Los Angeles stapte donderdagochtend een vrouw de kledingzaak DASH, van realitysterren Kourtney, Kim en Khloé Kardashian binnen. Ze trok een pistool en richtte het op een medewerker van de zaak. Ze vertelde het personeelslid “Blijf weg uit Cuba”, meldt de Los Angeles Times.

De vrouw sloeg een aantal producten van de toonbank, bedreigde een ander medewerker met het wapen en verliet de boetiek. De politie startte een zoektocht naar de vrouw, waarbij zelfs een helikopter werd ingezet. Ze werd niet gevonden.

“De Kardashians worden geëxecuteerd”

Nog geen twee uur later dook de vrouw echter op… opnieuw bij de kledingzaak. Ditmaal was ze gewapend met een machete van ruim 30 centimeter. De politie was inmiddels niet meer ter plaatse, maar cameraploegen wel.

Ze filmden hoe de vrouw de winkel probeerde binnen te gaan, maar de deur was afgesloten. Vervolgens bleef ze op de stoep heen en weer wandelen, terwijl ze opnieuw dreigende teksten schreeuwde. “De Kardashians worden geëxecuteerd als ze een stap zetten op communistisch grondgebied”, klonk het. De vrouw stak uiteindelijk haar wapen in de gleuf tussen de deur en het raam, en ging er andermaal vandoor.

Er werd een tweede klopjacht geopend op de vrouw, maar ook nu werd ze niet gevonden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen