Grootste groepsaankoop van oordoppen in de regio

De grootste groepsaankoop van oordoppen op maat in de regio wordt georganiseerd door Jong Groen Pallieterland, hoorcentrum Aurilis en jeugdhuizen Den Bokal uit Berlaar, De Biekorf uit Heist-op-den-Berg en De Moeve uit Lier. Meer dan zestig deelnemers schreven zich al in. “We merken dat er nog veel jongeren zonder gehoorbescherming naar fuiven en feestjes gaan”, zegt initiatiefnemer Brend Van Ransbeeck, ook voorzitter van Jong Groen ­Pallieterland.

kvro

“In het jeugdhuis van Berlaar kwamen we op het idee om dit positief initiatief op touw te zetten. Hoorcentrum Aurilis en de jeugdhuizen in de regio sprongen meteen op de kar”, weet Van Ransbeeck. Door de groepsaankoop verlaagt de prijs voor oordoppen van 155 euro naar 125 euro. “De mutualiteit kan nog extra terugbetalingen doen, waardoor de kost nog verder gedrukt wordt”, luidt het.

Morgen vindt de groepsaankoop van 14u tot 15.30u plaats in JC De Biekorf in Heist. Op 6 oktober is er een laatste opmeetmoment in Jeugdhuis Den Bokal in Berlaar vanaf 14u. “Er zijn nog plekken vrij. Inschrijven is de boodschap.”

Alle info op Facebook: Jong Groen Pallieterland

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER