Jeroen Lagaert en zijn team in hun nieuwe winkel.© Carrefour

Nieuwe Carrefour opent deuren: “Nieuwbouw gericht op verkleinen van ecologische voetafdruk”

Moerbeke-Waas -

Een nieuwe Carrefour Market heeft donderdagochtend de deuren geopend aan de Hospicestraat in Moerbeke-Waas. De nieuwe supermarkt komt in de plaats van de vroegere Express Oranje. Voor franchispartner Jeroen Lagaert is het, na de vestiging in Zeveneken, het tweede warenhuis dat hij uitbaat.

Ivan Elegeert

Lagaert werkt sinds 2016 voor Carrefour als winkelmanager. Samen met een team van tien medewerkers runt hij de 650 vierkante meter nagelnieuwe winkelruimte. “Die is niet enkel duurzaam gebouwd, maar is ook zo ingericht om de ecologische voetafdruk van de winkel te verkleinen. Zo zijn er deuren op alle koelkasten, is er een ultramoderne LED-verlichting en een intelligente koelunit. Daarbij is het gebouw volledig geïsoleerd.”

“We zetten sterk in op gezonde producten zoals verse groenten en fruit maar ook bio- en veggie-producten. Er is een volledig assortiment in vlees en vis. Het brood is er dagelijks ter plekke gebakken. De winkel biedt nu ook, het hele jaar door, de aantrekkelijke promoties van de folder van Carrefour Market.”

De winkel aan de Hospicestraat 11 is open van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur, en op zindag van 8.00 tot 18.00 uur. Op maandag gesloten. Op 28 mei is er tussen 17 en 20 uur een openingsreceptie voor alle klanten.

De zaak is ondergebracht in een fonkelnieuw gebouw.© Carrefour

Duurzaamheid stond centraal bij de inrichting.© Carrefour

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER