Marco tijdens de uitzending
Volledig scherm
Marco tijdens de uitzending © screenshot RTL Late Night

Twitterend Nederland gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Marco Borsato

Marco Borsato was gisteravond te gast in een speciale uitzending van de Nederlandse talkshow RTL Late Night  die geheel gewijd was zijn nieuwe album Thuis . Het programma trok ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselend gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'.  "Ik kon zelfs mijn tuinman niet meer betalen. Mijn eigen muziek heeft mij gered #mastorbato", vatte iemand de uitzending samen. Weer anderen vonden de talkshow rond de superster juist top. Onder de video een greep uit de negatieve maar natuurlijk ook positieve reacties. 

6 reacties

  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Ik vind dit vreselijk voor de tuinman.
  • Lilianne Van Neylen

    6 jaar geleden
    Arrogant gelul zonder enige echte inhoud!
  • skandar hussein

    6 jaar geleden
    stel je voor dat je zo arm bent, dat je zélfs je tuinman niet meer kan betalen. Gelukkig heb ik dat nooit meegemaakt, moet vréselijk zijn.......
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Heb Borsato nooit kunnen pruimen. Altijd die vertaalde italiaanse covers, heeft nog nooit iets origineels gedaan. Beluister de originele maar eens, veel beter, hij haalt zijn mostert op festival van San Remo.
  • Anne Nonsia

    6 jaar geleden
    Aan de grond zitten betekent volgens mij dat je geen eten of onderdak meer kan kopen. Een tuinman is een luxeproduct dat je niet nodig hebt. En als je tuin zo groot is dat je die wel nodig hebt, dan zit je nog niet aan de grond, je kan nog verkopen.