Lichte verwondingen en blikschade na aanrijding in Roeselare

© mrr

Twee personen zijn licht gewond geraakt bij een aanrijding in Roeselare. Een bestelwagen werd er aangereden door een personenwagen.

mrr

Op de hoek van de Kachtemsestraat en de Rumbeeksegravier in Roeselare kwam het zaterdagmorgen 9.15 uur tot een aanrijding. Een zwarte Skoda kwam vanuit de zijstraat de Kachtsemsestraat opgereden en had daarbij de grijze bestelwagen van Romain H. (75) niet tijdig gezien. De gepensioneerde man kon een aanrijding niet meer voorkomen.

“Ik kwam van Roeselare en was op weg naar huis toen een jongedame plots de weg kwam opgereden. Ik vrees dat mijn wagen na de botsing niet meer te herstellen valt”, aldus Romain, die een kleine verwonding opliep aan zijn rechterhand en ter plaatse werd verzorgd.

De 21-jarige Rosalie V. uit Lievegem, die aan het stuur zat van de andere wagen, was onder de indruk van het ongeval en werd daarom uit voorzorg naar het ziekenhuis afgevoerd. De brandweer en politie kwamen ter plaatse om de schade op te meten en het verkeer op het kruispunt in goede banen te leiden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen