EPA
Volledig scherm
© EPA

Nick Jonas ontmoet moeder Priyanka Chopra

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn op vakantie in India zodat de 25-jarige zanger de moeder van de 35-jarige actrice kan ontmoeten. Dat meldt People.

0 reacties

  1. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Play
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.
  2. Tv-serie ‘Máxima’ beroert de gemoederen: “De koning en de koningin die seks hebben... dat wil toch niemand zien”
    PREMIUM
    Royalty

    Tv-serie ‘Máxima’ beroert de gemoederen: “De koning en de koningin die seks hebben... dat wil toch niemand zien”

    Volgens critici is ‘Máxima’ niet meer dan een veredelde romcom, maar de tv-serie over het Nederlandse vorstenpaar is wel een instant succes. De reeks werd al aan meer dan 25 landen verkocht, en lijkt daarmee dezelfde weg op te gaan als ‘The Crown’. Al zijn er - net zoals bij die immens populaire Netflixreeks - enkele bedenkingen te maken, schrijft Dag Allemaal. Want hoe waarheidsgetrouw is het allemaal? En hoe vinden de Nederlanders om pikante scènes met hun koningspaar te bekijken?