Let op wanneer je een nieuw strijkijzer zoekt: er zijn grote verschillen in onder meer kracht.
Volledig scherm
Let op wanneer je een nieuw strijkijzer zoekt: er zijn grote verschillen in onder meer kracht. © Philips

Daarom stomen deze strijkijzers de winkel uit

MultimediaOok op gebied van strijkijzers is er de afgelopen jaren opvallend veel innovatie gebeurd. Dit zijn de populairste toestellen per merk, volgens technologiesite Tweakers.

19 reacties

  • CV DL

    5 jaar geleden
    Ooit uit Azie eens stoomstrijkijzer meegebracht van 'tough mama' van 16 euro. voldoende zwaar om zeker lichte en halfzware stukken te strijken. Een draaiknop voor soort materie en schuifknop voor stoomintensiteit. En trouwens, als ge kleding uit machine haalt en droogt, kunt ge veel kreuken elimineneren door tijdens drogen eens aan soms wasgoed te 'snokken'. Enige wat ontbreekt is een on/off switch, lol
  • Teun Dilles

    6 jaar geleden
    Tweakers is een Nederlandse website, waar Calor als Tefal verkocht wordt. Die Tefal is hier in België dus als Calor te krijgen.
  • Artuur Lemmens

    6 jaar geleden
    Het meest nutteloze toestel in huis.Ik gebruik het al minstens 20 jaar niet meer. Je was mooi strak uitge'streken' ophangen en het is perfect.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Het beste strijkijzer :kreukvrije kleding kopen.
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    @Nils klopt. Iedereen voor wasmachines iedereen wil dat allemaal digitaal en veel displays en ledjes. Eerste wat kapot gaat is de electronica en al zeker met water. Das geen luxe voor het oog onze wasmachine 1 draaiknop allez 2 maar bon het blijft werken en elke technieker kan het herstellen ipv alles ingesoldeerd en of ingegoten.