Jennifer Lopez en Ben Affleck.© EPA-EFE

Na geruchten over breuk: Jennifer Lopez en Ben Affleck weer samen gespot

Vrijdag waren er nog geruchten dat Jennifer Lopez (54) en Ben Affleck (51) al een poosje uit elkaar zouden zijn. Maar dat lijk het sterrenkoppel nu stilzwijgend tegen te spreken.

Lopez en Affleck zijn na lange tijd weer samen gezien. Elk apart verschenen ze de voorbije maanden geregeld in het openbaar, maar zich samen op dezelfde plek vertonen was al geleden van begin dit jaar. Daarop begon de geruchtenmolen te draaien. Zouden de twee opnieuw uit elkaar zijn en hun huwelijk dus stiekem op de klippen zijn gelopen?

LEES OOK. Zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck uit elkaar? “Acteur logeert al een week in een ander huis”

Toeval of niet, een dag na de commotie in de pers verschenen ze ineens weer samen, zonder dat er iets aan de hand leek. Op foto’s in Britse en Amerikaanse media is te zien hoe Lopez en Affleck afspraken bij een schoolvoorstelling van een van Afflecks kinderen. De acteur had bloemen mee voor zijn vrouw, en paparazzi zagen hoe de twee met elkaar stonden te praten.

Lopez en Affleck hebben er een lange geschiedenis opzitten. Hun eerste dates dateren van begin deze eeuw. Daarna volgde een verloving, maar nog voor hun jawoord besloten ze in 2004 uit elkaar te gaan. De twee gingen verder met verschillende partners, maar in 2021 was de liefde weer aangewakkerd. Een jaar later volgde dan toch een huwelijk, twintig jaar na hun eerste ontmoeting.  (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER