Meer dan vijftig jongeren gearresteerd na losbandig strandfeestje in Amerika

Tijdens een spring break-feestje in de Verenigde Staten heeft de politie 54 feestvierders opgepakt. Het strandfeest was volledig uit de hand gelopen, met bakken zwerfvuil en vechtpartijen als gevolg. Dat meldt de New York Post.

scl
Bron: New York Post

Tijdens spring break krijgen studenten in de Verenigde Staten een weekje vrij rond april. Enkelingen gebruiken de week om hun lessen in te halen, maar de grote meerderheid van de Amerikaanse jongeren zakt af naar zonnigere oorden om een week te feesten. Daar komt heel wat alcohol aan de pas.

Zwerfvuil

Zo’n feestje vond ook vorige week ook plaats in Savannah, een stad in de Amerikaanse staat Georgia. Daar hebben ze al een historie met de studentenvakantie. In 2019 kwamen er duizenden jongeren langs en moest de politie 81 feestvierders arresteren. Ook dit jaar stond de politie klaar, en dat bleek niet zonder reden. Uiteindelijk stond de teller op 54 arrestaties.

De feestende studenten veroorzaakten heel wat opstootjes, waarbij een gevecht tussen twee studentes op camera werd vastgelegd. Naast het geweld zouden de feestvierders ook veel zwerfvuil hebben achtergelaten. Lokale studenten hebben zich maandag wel geëngageerd om het afval mee op te ruimen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen