Bevel B - Kessel United

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Bevel B maakt veel doelpunten thuis tegen Kessel United

Bevel B liet een sensationele show zien in de thuiswedstrijd tegen Kessel United. De wedstrijd eindigde op 8-0.

De thuisploeg opende de score na 18 minuten via Nieke Nicolay. Marie Vlaemynck bracht in de 23ste minuut Bevel B op 2-0. Vlaemynck bracht in de 33ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Direct na de rust vond Nicolay het net voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Bevel B. Julie Michiels vergrootte in de 53ste minuut de voorsprong voor Bevel B. Morgane Poortmans passeerde vijf minuten later de doelvrouw en bouwde de voorsprong uit naar 6-0 voor Bevel B. Michiels scoorde nog een keer in de 68ste minuut. Bevel B vond het net nogmaals via Vlaemynck en maakte hiermee haar hattrick af in de 84ste minuut. Het resultaat betekent dat Bevel B al twintigste wedstrijden op rij ongeslagen is. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Kessel United.

Bevel B heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Kessel United één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

Op zaterdag 27 april speelt Bevel B om 18.30 uur uit tegen Lint en neemt Kessel United het thuis op tegen St. Mart. Halle om 16 uur.

DOELPUNTEN: 18' Nicolay 1-0, 23' Vlaemynck 2-0, 33' Vlaemynck 3-0, 49' Nicolay 4-0, 53' Michiels 5-0, 58' Poortmans 6-0, 68' Michiels 7-0, 84' Vlaemynck 8-0.