.
Volledig scherm
. © Photonews/Getty/Rv

Van 'Baby Federer' tot 'Bulgaarse Beckham': alles wat u moet weten over Grigor Dimitrov, de opponent van Goffin in Monaco

TennisDavid Goffin (ATP 10) heeft om elf uur een nieuwe  kans om Grigor Dimitrov (ATP 5) op de knieën te krijgen. De 26-jarige Bulgaar is een angstgegner  voor onze landgenoot, die de Masters-finale verloor tegen hem en recent twee maanden uit roulatie was nadat Dimitrov een bal in zijn oog had gemept. In de kwartfinale in Monte Carlo 

4 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dimitrov is het grootste talent in die generatie. Maar Goffin maakt toch elk jaar nog vooruitgang. Staat nu top 10 en zal top 5 worden. Samen met leeftijdgenoten als Thiem. En Dimitrov is een potentiële nummer één. Gewoon een kwestie van tijd. Binnen die top kan je altijd van elkaar winnen. Maar de ene wat vaker dan de andere. Goffin won toch al in het verleden van Federer, Nadal, Dimitrov, Thiem.
  • Roger Wellens

    6 jaar geleden
    Wanneer is die match, en op elke zender te zien ?
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Het is spijtig maar Goffin gaat opnieuw de boot in tegen Dimitrov. Die 2 stunts waren prachtig maar de Masters winnen zal niet gaan. Zo gaat dat namelijk altijd bij sporters die zich eerst overtreffen en dan ten onder gaan op het belangrijkste moment. Snookeraar Brecel is ook zo iemand : winner en loser tegelijkertijd. Stunts zie je niet bij echte winnaars.
  • Gerard Dekker

    6 jaar geleden
    Waarom zou hij voor de belastingen in Monaco gaan wonen? In Bulgarije is het hoogste tarief 10% en bestaat er ook geen vermogensbelasting.