Beyoncé
Volledig scherm
Beyoncé © EPA

Voormalige drumster beschuldigt Beyoncé van hekserij: "Ze heeft mijn kitten vermoord"

Kimberly Thompson (37), die zeven jaar in de band van Beyoncé zat, beschuldigt haar voormalige baas van hekserij. Ze zou ook haar kitten hebben gedood.

1 reactie

  • Joris Claes

    6 jaar geleden
    Satanisme is niks nieuw. Het begint bij offeringe van diere en eindigt bij mense. Raar da ge daar weinig of niks van leest.
  1. “Ik weet wat twee jaar lekker meedrinken gedaan heeft met mij”: Selah Sue krabbelde opnieuw recht na depressie
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik weet wat twee jaar lekker meedrinken gedaan heeft met mij”: Selah Sue krabbelde opnieuw recht na depressie

    Er straalt voorzichtig weer zon door haar gedachten. Selah Sue bezwoer demonen en depressies, maar start zondag na het slotakkoord op het ‘505’-concert een nieuwe tour met glimlach én gloednieuwe regels. “Ik liet alle sterke dranken, ongezonde snacks en overbodig plastiek van mijn rider schrappen. Iedereen doet wat hij wil. Maar ik wil nu doen wat goed voor mij is.”
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”