Marthe en Viktor Verhulst.
Volledig scherm
Marthe en Viktor Verhulst. © HLN

K3’tje Marthe over haar relatie met Viktor: “We wisten dat er een drama van gemaakt zou worden”

CelebritiesDe meisjes van K3 hebben al heel wat meegemaakt sinds ze zich inschreven voor de wedstrijd van hun leven: K3 zoekt K3. Op wie zijn de K3’tjes verliefd? Wat is de echte naam van Klaasje? En welke K3-merchandising gebruiken ze zelf in het dagelijkse leven? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zetten de 10 meest gegoogelde vragen over K3 op een rijtje en vragen het hen persoonlijk in de studio in een nieuwe podcast. 

7 reacties

  • Fred Pauwels

    6 jaar geleden
    Jaja, merchandising goedkoop laten produceren in China om hier dan duur te verkopen....en om de schijn hoog te houden mogen een paar bedrijfjes in België ook meespelen, maar hun productiekost moet enorm laag zijn, zodat ze er zelf niet rijk van worden. En de truck is simpel....van bij de geboorte tot hun 18 jaar de boel leegmelken aan rommel, Cd's en Dvd's. Studio 100 zijn gewoon geldwolven!
  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    Om misselijk van te worden dat wansmakelijke geldgedoe onder de mom van kinderen blij te maken.
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Dezelfde arrogante smoel als zijn vader . En die meisjes trappen in die twee hun val .
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Die zoon van Gert is immers niet samen met haar... Dat is toch puur een publicitietsstunt om de 'saaiste, minst mooie (ik blijf beleeft) van de drie populair te (helpen) maken. Een om de nieuwe K3 te doen slagen. Meer ni, mensen. Er is veel 'fake news' in de wereld; wees niet altijd zo goedgelovig, maar kijk naar het nieuws met een kritisch oog!
  • Johnny De Sutter

    6 jaar geleden
    Ze ziet er zwanger uit....?