Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert ruimt alle complottheorieën uit de weg: “Wie denkt dat ik zondag de pedalen stilhoud, kent niets van koers”

VeldrijdenGeen haar op het hoofd van Wout van Aert die er aan denkt om de Wereldbeker uit handen te geven. Als de wereldkampioen de eindzege aan Toon Aerts laat, komt er in de Belgische selectie voor het WK een plaatsje vrij voor steun en toeverlaat Tim Merlier. Een non-discussie volgens Van Aert: “Tim is ook topsporter en weet wel beter”, zegt hij in zijn wekelijkse column voor Wielerflits.

24 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Wout 3x wereldkampioen , zelfs Nys heeft dat niet kunnen doen in 20 jaar, ik zeg het nogmaals WK rijden is iets apart Mathieu is nog lang geen wereldkampioen nochtans zou hij het verdienen, pas maar op kuitenbijter Van Haar dat die niet voor de verrassing zorgt.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    De kenner bij uitstek Filip Desmedt is weer in actie . Een klein kind weet dat de overmacht van VDPoel dit jaar te groot is . Het is dan zeer gemakkelijk de iets minderen af te breken. Neem VDPoel weg , wat zou Wout dan allemaal gewonnen hebben . En wetende dat hij zich geen 100 procent meer inzet op het veldrijden alleen . Rijdt vanaf de Omloop het nieuwsblad bijna alle klassiekers tot en met De Amstel Gold Race . Of moet hij nu reeds in topvorm zijn Mijnheer Desmedt met al je kennis .
  • Rudy de clerck

    5 jaar geleden
    Hij kan de pedalen niet stil houden want hij moet Matthieu achterna
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Als voor Tim Merlier de uitslagen moesten gelden dan zat hij nog niet eens in de voorselectie.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Jozef Van den Donder klopt wat je zegt , maar de beste van de wereld ken ik wel !