EPA
Volledig scherm
© EPA

"Hij zal boeten voor zijn gedrag": Meryl Streep woest op Harvey Weinstein

Meryl Streep heeft hard uitgehaald naar Harvey Weinstein en zijn advocaten. De gevallen Hollywoodproducent en zijn juridische team vroegen een rechter in New York om de aanklachten van zes vrouwen te seponeren, omdat de beschuldigingen volgens hen vals zouden zijn. Dit onderstreepte Weinstein door te zeggen dat 'Meryl Streep altijd een prima werkrelatie met hem heeft gehad, evenals Jennifer Lawrence.' Dit schoot Streep in het verkeerde keelgat.

4 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Haar probleem is dat zij niet aantrekkelijk meer is en jaloers wordt op alle andere vrouwen die nu goed liggen!een wijf zonder scrupulles! afgeschreven voor de toekomstige acteurs!!!dus?denk er zelf van wat zij doet!ze is steenrijk geworden door Weinstein en nu zijn geld ontfutselen!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Hier ons hypocriet. Ze wist.het nochtans,allemaal. Nu doet ze alsof ze er.niets mee te maken heeft... hnm... veel geld mee gemoeid.. toch steunt zij de democraten ondanks alles, ookal heeft harvey daar serieuze tentakels in!!
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Ze beweert dat ze nooit belaagd werd door Weinstein en heeft zowat honderd keren geposeerd terwijl ze rond de nek van Weinstein hing en hem de hemel inprees. Wat is haar probleem nu eigenlijk ?
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    je moet maar durven, he. Jarenlang mee het potje gedekt houden en nu in de aanval gaan.....