Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Samson & Gert populairder dan ooit: Straks 4 x 'Sportpladijs' en 20 Kerstshows, maar nu al nieuwe single

Samson & Gert zijn populairder dan ooit en dat is aan hun agenda te merken: vier uitverkochte shows in het ‘Sportpladijs’ volgende week, nadien meer dan twintig Kerstshows. En gisteren namen ze nog de videoclip van hun gloednieuwe kerstsingle op. "Maar geen enkele seconde voelt dit als werken aan — zalig", aldus Gert Verhulst.

0 reacties

  1. RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkiezingsshow in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”
    PREMIUM

    RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkie­zings­show in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”

    Jan Jaap van der Wals ‘Geen Stem’ heeft naar eigen zeggen geen enkele consequenties voor het stemgedrag in Vlaanderen. Maar een duidelijke boodschap heeft hij wel in zijn grote verkiezingsshow richting 9 juni. “Er is niemand in dit land die zegt wat je móet doen. Of tenminste: nóg niet”, waarschuwt hij om zeker op ‘de goei’ te stemmen. En ook voor een overwegend links publiek - dat merk je aan de reacties - blijken mopjes over de grote Bart De Wever (N-VA) toch gevoelig te liggen in Antwerpen.
    Antwerpen
  2. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”