De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    3 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    3 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    3 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Toezichtshouders zullen 'wegkijken van spiekers' tijdens examens in UGent, minister Weyts en rector misnoegd: “Wie zijn taak niet wil uitvoeren, wordt ontslagen”

    Toezichts­hou­ders zullen 'wegkijken van spiekers' tijdens examens in UGent, minister Weyts en rector misnoegd: “Wie zijn taak niet wil uitvoeren, wordt ontslagen”

    Een groep van doctoraatsstudenten aan Vlaamse universiteiten zal uit protest tegen het geweld in Gaza tijdens de lopende examenperiode niet strikt toezien op spieken en andere overtredingen. “Zolang onze rectoren wegkijken van schendingen van internationale rechtsregels door Israëlische instellingen, zullen wij dat ook doen wanneer studenten regels overtreden”, zeggen ze op sociale media. Rector Rik Van de Walle noemt de actie “onaanvaardbaar”. Ook minister Ben Weyts keurt de actie af.
    Antwerpen, Stad Brussel, Leuven, Gent
  2. EXCLUSIEF. “Hij verkocht drugs aan VRT-collega”: parket wil ex-radiomaker Sven Pichal (45) ook voor drugsverkoop vervolgen
    PREMIUM

    “Hij verkocht drugs aan VRT-collega”: parket wil ex-radiomaker Sven Pichal (45) ook voor drugsver­koop vervolgen

    Het zedenonderzoek naar ex-radiopresentator Sven Pichal is nu echt helemaal afgerond. Het parket zal de raadkamer vragen om hem naar de correctionele rechtbank door te verwijzen. Voor bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik. Opvallend: twee dagen later verschijnt hij nog eens voor de raadkamer. Voor drugsbezit, maar ook voor verkoop. Pichal verkocht drugs door aan een VRT-collega. “Hij bekijkt nu hoe hij zijn leven zinvol kan invullen”, zegt zijn advocaat Walter Damen.