Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Na 37 jaar maakt hoofdinspecteur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”
    PREMIUM
    Interview

    Na 37 jaar maakt hoofdin­spec­teur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”

    “Het zal vreemd aanvoelen om vanaf nu niet anoniem te reserveren in een sterrenzaak”. 37 jaar was Werner Loens (62) inspecteur van Michelin, waarvan 17 jaar hoofdinspecteur Benelux. 8.500 restaurantbezoeken later gaat hij op pensioen en wilt hij voor het eerst op de foto. Wat is volgens Loens dé culinaire hotspot van het moment, verlopen de beoordelingen altijd eerlijk en objectief en wat voor tol heeft tweemaal per dag op restaurant gaan geëist van zijn lichaam? HLN schoof de benen onder tafel en vroeg het hem.
  2. Hoe de aanleg van een zwembad tot een schokgolf leidde: “Terwijl wij zochten naar Annie, had Hans (78) ze al in mijn tuin begraven”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    Hoe de aanleg van een zwembad tot een schokgolf leidde: “Terwijl wij zochten naar Annie, had Hans (78) ze al in mijn tuin begraven”

    Vandaag wordt een zeer belangrijke dag in de zaak van Annie De Poortere (48). Nadat haar ex-man Hans D. (78) toegaf dat hij haar lichaam begroef in de tuin, volgt nu de autopsie. Wij doorploegden hun verleden, de mist die D. spuide en spraken met familie, buren en D.’s huidige partner. Zal het ooit duidelijk worden wat er op 12 november 1994 werkelijk gebeurd is? “Het was best nog wel slim, wat hij deed.”