En plots was de populaire Instagram-pagina offline: bekend tenniskoppel zet punt achter “reis vol liefde”

De tenniswereld is een beetje in rouw. Stefanos Tsitsipas en Paula Badosa hebben namelijk een punt gezet achter hun relatie.

Vincent Van Genechten

De Spaanse nummer ex-nummer twee van de wereld bij de vrouwen (na enkele blessures weggezakt naar nummer 126) en Griekse nummer acht bij de mannen bleken vorige zomer de liefde bij elkaar gevonden te hebben. Er kwam zelfs een baby van op sociale media: een Instagram-pagina genaamd ‘Tstsidosa’.

Lazen we in de bio: “Best friends and soulmates, nothing less nothing more.” Dat account vergaarde bijna 90.000 volgers, die video’s en foto’s kregen van de twee tennistoppers. Ze bezochten onlangs nog het trainingscomplex van voetbalclub Inter Miami, waar ze truitjes kregen uit handen van eigenaar David Beckham.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar sinds kort is ‘Tsitsidosa’ offline. Badosa en Tsitsipas zijn namelijk geen koppel meer. Dat maakte de Spaanse zelf bekend via Instagram.

“Na een zorgvuldige afweging en vele dierbare momenten samen hebben Stefanos en ik besloten om als vrienden uit elkaar te gaan”, aldus Badosa. “We hebben een reis vol liefde en ervaringen gedeeld, en het is als vrienden met enorm wederzijds respect dat we er nu voor kiezen om verder te gaan op onze eigen wegen. Terwijl we overgaan naar een nieuwe hoofdstuk in ons leven, blijven we elkaar niets anders dan het beste wensen bij al onze inspanningen.”

© Instagram

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen