Lille United - SC Mechelen

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Van Hoorick scoort drie keer, SC Mechelen verslaat Lille United

Mede dankzij een hattrick van Lotte Van Hoorick won SC Mechelen de uitwedstrijd tegen Lille United met 0-5. Louise Rigo maakte de andere twee doelpunten voor de winnaars.

Van Hoorick opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. SC Mechelen bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 0-2 toen Louise Rigo scoorde in de 6de minuut. Rigo bracht in de 27ste minuut de uitploeg op 0-3. In de 80ste minuut deed Van Hoorick de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor SC Mechelen. SC Mechelen vond het doel nogmaals via Van Hoorick en maakte hiermee haar hattrick af in de 85ste minuut. Lille United heeft nu vijf wedstrijden na elkaar verloren. Het resultaat betekent dat SC Mechelen al achtste wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lille United vijf keer verloren, terwijl SC Mechelen vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

De volgende wedstrijd, op zaterdag 27 april, speelt Lille United om 10 uur uit tegen Moldavo B. SC Mechelen zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Zammel. Het duel start om 16 uur.

DOELPUNTEN: 3' Van Hoorick 0-1, 6' Rigo 0-2, 27' Rigo 0-3, 80' Van Hoorick 0-4, 85' Van Hoorick 0-5.