The Voice van Vlaanderen
Volledig scherm
© The Voice van Vlaanderen

Ondanks zijn prestaties is Louis uit 'The Voice' onzeker: "De ene angstaanval na de andere"

"We hebben al een winnaar." De coaches in het vijfde seizoen van ‘The Voice’ bombardeerden Louis De Roo na zijn blind audition meteen tot één van de topfavorieten. Toch was Louis niet helemaal gerust in zijn battle met Jente, en héél opgelucht toen hij als winnaar uit de bus kwam. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal. 

0 reacties

  1. “Na wat Piet Huysentruyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-acteur Pol Goossen is een man van principes
    PREMIUM
    BV

    “Na wat Piet Huysen­truyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-ac­teur Pol Goossen is een man van principes

    Hij verschijnt dagelijks op de tv als Frank Bomans, maar ‘Thuis’-acteur Pol Goossen blijft verder liever uit de spotlight. Aan ‘Dag Allemaal’ geeft hij - naar aanleiding van de verkiezingen -uitzonderlijk toch een interview, om zich uit te spreken over zijn alles wat mis is in de wereld, zijn frustraties over tv-koks zoals Piet Huysentruyt, stand-upcomedians en de intensieve veeteelt. “‘La vache qui rit’ is de grootste marketingleugen ooit.”
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”