Nieuwigheden in het beautyschap: de Côte d’Azur in huis en met een gezonde blos de lente tegemoet

Er duiken geregeld nieuwigheden op in het beautyschap. Om je te helpen bij je keuze zetten wij onze vijf favoriete vondsten op een rijtje. Van een luxueus autoparfum tot een gezichtscrème met drievoudige toepassing.

Lien Lammens

Gezonde blos

© i.am.klean

Het Belgische i.am.klean zet de lente al blozend in: met vier nieuwe compact blushes in vijf vrolijke kleuren. En zoals steeds op basis van vegan en minerale formules. Grote fans hebben dan weer baat bij de hervulbare en gemakkelijk recycleerbare verpakkingen.

De Compact Blush kost 27,99 euro en is verkrijgbaar op de website

www.iamklean.be

Staalharde detox

© L’Oréal Professional

Met een nieuwe haarverzorgingslijn wil L’Oréal Professional komaf maken met haarbreuk en verkleuringen. Hoe ze dat willen doen? Met de Metal Detox pre-shampoo, die microscheurtjes in de haren weer opvult en de poreuze vezels meteen versterkt.

Metal Detox pre-shampoo, 19,40 euro bij L’Oréal Professional (adviesprijs)

www.lorealprofessionel.be

Zonnige dagcrème

© Paula’s Choice

Een dagcrème die niet alleen je gevoelige huid voedt maar ook nog eens beschermt tegen UV-schade. En die kalmeert en irritatie voorkomt. Drie vliegen in een klap.

Calm Barrier Protect Mineral dagcrème, 39 euro bij Paula’s Choice

www.paulaschoice.nl

Lente in huis

© ICI Paris XL

Daar is de lente, daar is Scento met zijn nieuwe limited edition-collectie. Deze keer trekken ze voor het lentegevoel naar de Côte d’Azur. Met dank aan mimosabloemen, niet de cocktail.

French riviera geurverspreider (200 ml), 25,95 euro bij ICI Paris XL

www.iciparisxl.be

Samenspel

© Delbôve

De Duo Sorcière, bestaande uit een serum en een crème, zijn volgens Maison Delbôve de perfecte combinatie van wetenschap en natuur. Zo is de ‘eau Sorcière’ een evenwichtsherstellende lotion voor alle huidtypes, de crème moet dan weer tekenen van veroudering en stress tegengaan.

Duo Sorcière, 50ml, 140 euro bij Delbôve

www.delbove.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer