Bevel - Retie

Eerste Provinciale Antwerpen

Retie sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Bevel

Retie keek bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Bevel. In de tweede helft kwam Retie goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

De thuisploeg nam de leiding kort voor de rust toen Stef Vervoort scoorde. Direct na de rust bracht Wout Noeyens Retie langszij. In de 80ste minuut deed Noeyens de tegenstander nogmaals pijn en bracht Retie op voorsprong. De gelijkmaker voor Bevel werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Griffin Vets. Nick Van Peer (Bevel) kreeg een gele kaart in de 89ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Bevel drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Retie drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Bevel dit seizoen.

DOELPUNTEN: 45' Vervoort 1-0, 51' Noeyens 1-1, 80' Noeyens 1-2, 88' Vets 2-2.

GELE KAART: 89' Van Peer (Bevel).