Mariekerke-Branst - FC De Kempen

Eerste Provinciale Antwerpen

FC De Kempen wint bij Mariekerke-Branst

FC De Kempen won zondag het uitduel tegen Mariekerke-Branst. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 0-1-voorsprong, waarna FC De Kempen in de tweede helft uitliep naar 0-2.

FC De Kempen nam een vroege voorsprong, toen Chiel Swaans scoorde in de 10de minuut. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Murat Kocak bouwde in de 68ste minuut de marge uit voor FC De Kempen.

Mariekerke-Branst heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl FC De Kempen drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 10' Swaans 0-1, 68' Kocak 0-2.

GELE KAARTEN: 22' Kabir (Mariekerke-Branst), 25' Mertens (Mariekerke-Branst), 68' Verheyen (FC De Kempen), 77' Van Hoevelen (Mariekerke-Branst).