Willy Mertens krijgt zijn tv niet terugbetaald van Krëfel.
Volledig scherm
Willy Mertens krijgt zijn tv niet terugbetaald van Krëfel. © Foto Bollen

"Wist niet dat ik vooraf online moest registreren"

TIENENDe 80-jarige Willy Mertens uit Tienen blijft met een kater achter van het WK. Dat heeft niet alleen te maken met de verloren halve finale van de Rode Duivels, maar vooral met het feit dat hij zijn tv niet krijgt terugbetaald van Krëfel. De firma beloofde bij meer dan 15 doelpunten van de Belgen de tv's, aangekocht tussen 26 april tot 17 juni, terug te betalen.

  1. LEVENSVERHAAL. Dominique Buysschaert (66) van De Walvis had alles om actrice te worden: “‘Ik hield eraan om jullie zelf te groeten’, zei ze op haar begrafenis”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Dominique Buys­schaert (66) van De Walvis had alles om actrice te worden: “‘Ik hield eraan om jullie zelf te groeten’, zei ze op haar begrafenis”

    Fonkelende oogjes, een guitige glimlach en innemend op haar eigen bijzondere manier... Zo wordt Dominique Buysschaert – de bezielster van vishandel De Walvis in Leuven – door velen omschreven na haar dood op 66-jarige leeftijd. Geen woord overdreven, want als geen ander verhief de ‘selfmade girl’ perfectie tot een kunst. “De lat moest hoog liggen en liefst almaar hoger”, vertelt haar man Arno. Een duik in het leven van een ‘Grande Dame’ die haar acteerambities liet varen en een bijzondere vriendschap ontwikkelde met - de ook pas overleden - muzikant Jean-Marie Aerts. “De muziek die hij voor haar speelde, werd de beltoon op haar gsm.”
    Leuven
  2. Van Aftrsun tot LoForLife: op deze 8 gezellige festivals in het Hageland feest je er deze zomer op los
    PREMIUM

    Van Aftrsun tot LoForLife: op deze 8 gezellige festivals in het Hageland feest je er deze zomer op los

    Wie aan mooi weer denkt, denkt aan de start van de zomer. En wie aan de zomer denkt, denkt: festivals! Grote kleppers als Rock Werchter en Suikerrock in Tienen staan sowieso bij velen op het verlanglijstje, maar ook lokaal zijn er heel wat andere fantastische festivals die we zeker niet mogen missen. Wij lijsten die in het Hageland voor jou al even op. Noteer ze alvast in je agenda!
    Kortenaken, Glabbeek