Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Milo Meskens brengt nieuwste single over bedrog van zijn vriendin

ShowbizzHet Joe Christmas House werd gisteren geopend met een optreden van Milo Meskens en Regi. Samen brachten ze 'Ordinary', een nummer dat er kwam op vraag van de Limburgse dj. "Wat een eer dat net Regi mij vroeg om samen te werken. We hadden direct een goede klik", aldus Milo. "En dan wilde hij ook nog eens naar Spanje om dat nummer te maken. (lacht)" De singer-songwriter kreeg er ook het gezelschap van Timofey Reznikov, een bekende producer die al samenwerkte met David Guetta en Anne-Marie.

1 reactie

  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    en haar foto? moest het omgekeerd geweest zijn stond de man in kwestie op de voorpagina
  1. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    8

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.
  2. Wie is Bambie Thug, de Ierse ‘heks’ in het Songfestival? “Mijn deelname is een wraakactie op mijn verkrachter”
    PREMIUM
    Muziek

    Wie is Bambie Thug, de Ierse ‘heks’ in het Songfesti­val? “Mijn deelname is een wraakactie op mijn verkrach­ter”

    Dé verrassing tijdens de eerste halve finale van het Songfestival, en volgens velen een outsider voor de eindwinst: Bambie Thug. De non-binaire deelnemer zette met een krachtige show zichzelf op de kaart, en lijkt daarmee de banvloek van Ierland tijdens Eurovisie eindelijk om te keren. Niet slecht voor een artiest die aanvankelijk droomde van een balletcarrière, maar na een blessure noodgedwongen voor muziek koos.