© tdk

Man in levensgevaar na steekpartij: “Mogelijk drugsgerelateerd”

In de Boomsestraat in Niel vond rond 15.30u een steekpartij plaats. Vermoedelijk zou een ruzie aan de basis liggen van het feit. Een man is zeer ernstig gewond. De 32-jarige verdachte werd opgepakt in Hoboken.

brip

“Een man zou ruzie gehad hebben met zijn partner of ex-partner, en haar hebben opgezocht in een appartement in de Boomsestraat”, zegt Ken Witpas van het Antwerps parket. “Een andere man die op dat moment ook in het appartement was, probeerde de ruzie te belemmeren. Vervolgens haalde de verdachte een stuk gereedschap van zijn motor, mogelijk een schroevendraaier, waarmee hij de andere man in de hals stak.”

Het slachtoffer, een man die geboren is in 1980, is zeer ernstig gewond, en werd in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht. De dader vluchtte weg op zijn motor. Het Antwerps parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld, die de juiste omstandigheden van de feiten zal onderzoeken. Ook het gerechtelijk labo is aanwezig.

De verdachte, een 32-jarige man, werd opgepakt aan de Kioskplaats in Hoboken. “Mogelijk zijn de feiten drugsgerelateerd, maar dat wordt nog volop onderzocht”, aldus Witpas.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER