BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van der Poel op weg om zegerecord Nys te verbreken, maar "het allerbelangrijkste moet nog komen"

VeldrijdenEK. Check. NK. Check. DVV-Trofee. Check. En op zijn 23ste heeft Mathieu van der Poel nu ook zijn eerste Wereldbeker te pakken. De Superprestige volgt. Wát een seizoen. En toch... "Het allerbelangrijkste moet nog komen. Ik wéét hoe goed Van Aert op die ene dag van het WK kan zijn." 

8 reacties

  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Het is hoe dan ook al heel straf dat VDP het ganse seizoen op dit heel hoog niveau rijd en kan blijven rijden zonder ook maar één mindere dag te kennen . Ziek (griep) en drie dagen later rijd hij iedereen weg , wandeld van de ene naar de andere overwinning zonder te forceren . Straf , héél straf .
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    Vdp is gewoon compleet. Nys had weinig tegenstanders in veld. Nys is gewoon overroepen.
  • MARCEL MASSAGE

    6 jaar geleden
    Mathieu komt over de meet met een simpel zegegebaar al heeft hij de rest halve of minuten gereden, Wout wint doordat Mathieu materiaalpech heeft en dan het indianen gebaar, mitraillette en nu zijn vleugels, toen reed Mathieu niet mee natuurlijk, van een hooggevallen renner gesproken, hopelijk rijd Mathieu hem op minuten met het WK.
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Als jij 1bewijs hebt al is t maar een mini klein bewijsje hebt mark verhaert dan mag je praten Zoniet zwijgen!! Ofwel ook Wout erbij betrekken t was maar 33sec verschil tussen die 2. Wees een eerlijke en faire suporter ipv verdachtmakingen zeg AUB waar gaan we naar toe zeg
  • Mark Klaver

    6 jaar geleden
    Nijs verbleekt bij VDP