© Guy Caré

© Guy Caré

thumbnail: null
thumbnail: null

'Hete Kelly' in Theater De Roxy

Nele Goossens is momenteel ontzettend populair in de theaters in gans vlaanderen. Theater De Roxy kon dankzij enkele goede contacten de show van Nele drie avonden programmeren. Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart speelt Nele haar derde zelfgeschreven one-woman-show ‘Dag Janine en Dag José’ in De Roxy. Het is een luchtige show over het leven van alledag maar met een onderliggend gevoelig (muzikaal) kantje. Een must see. Geloof ons, u heeft spijt als u er niet bij was.

Guy Caré

Over de voorstelling :De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen. Onze fiere heldin heeft zich, in haar eentje, een huis aangeschaft. In haar eigen ogen een regelrechte villa, maar wél eentje die nog moet worden verbouwd. Niet erg, want Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk. Ze doet eigenhandig enige cementmolens sneller draaien. Ze werkt hard om de boel in te richten tot een eigengemaakt paradijs. Een totaal nieuw leven!Maar durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José. Zou Nele het aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty?

Nele & De RoxyNele was twee jaar geleden in De Roxy te zien in de komedie ‘Boer zocht vrouw’.Ze is bij het grote publiek vooral bekend als 'Hete Kelly', de vrouw van Snelle Eddy in ‘Chris & Co.’

Boek zelf de laatste tickets (€14) op www.deroxy.be of bel tijdens de openingsuren naar de Roxy ticketlijn op 0479/02.70.52.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer