Loenhout - Kontich

Eerste Provinciale Antwerpen

Zege Loenhout tegen Kontich

Loenhout versloeg Kontich met 3-1 op zondag.

Loenhout opende de score na 22 minuten via Quinten Meeusen. Matthias Baert bracht in de 39ste minuut Kontich op gelijke hoogte. Anton Vermeiren bracht Loenhout op voorsprong in de 75ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Loenhout werd in de 90ste minuut gemaakt door Thomas Aertsen.

Loenhout heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Kontich twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 22' Meeusen 1-0, 39' Baert 1-1, 75' Vermeiren 2-1, 90' Aertsen 3-1.

GELE KAARTEN: 34' Bruynseels (Loenhout), 49' Raeymaekers (Kontich), 82' Kerckhofs (Kontich).