© kma

© kma

© kma

© kma

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Sportdienst wint #sportersbelevenmeer-award en nog geldprijs van 750 euro voor Blacklightsportdag

Een lekkere verrassing dinsdagochtend in sporthal Het Veld!

Kristin Matthyssen

Schepen van Sport Joris Geens (CD&V, rechts) verraste de gemeentelijke sportdienst en zaalwachters van Het Veld met vers gebak. Bovenop de #sportersbelevenmeer-award, kregen ze van Sport Vlaanderen 750 euro als winnaar van criterium 1, voor het meest creatief initiatief op het vlak van sportbeleving met hun Blacklightsportdag tijdens de Warmste Week.

27 gemeenten ontvingen vorige week donderdagavond bij Sport Vlaanderen in Herentals #sportersbelevenmeer-award omdat ze vijf uitdagingen met glans vervuld hadden, maar voor Zandhoven zat er dus nog een extra prijs bij, als eindwinnaar in een van die vijf categorieën. De 750 euro zal goed besteed worden aan nieuw sportmateriaal, mogelijk voor de nieuwe padelterreinen, een combinatie van tennis en squash, en waarschijnlijk ook nog aan klein materiaal voor de schoolsportdagen.

Schepen van Sport Joris Geens is trots en zijn gebakjes werden op prijs gesteld. "Dat sporten we er straks wel weer af", zei diensthoofd Christel Goormans. Sporthal Het Veld, geopend in september 2013, trok vorig jaar 50.410 sporters. Dit jaar wil de sportdienst opnieuw een initiatief doen voor de Warmste Week, maar dan misschien met nóg meer sportverenigingen en -takken, en meer gespreid. "Met zo'n dynamisch team samenwerken dat zo veel ideeën heeft, is een cadeau", zei schepen Geens, "vandaar de traktatie."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER