Leest - Tisselt B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Blommaert scoort twee keer voor Tisselt B in wedstrijd tegen Leest

Tisselt B boekte donderdag een 0-3 zege in de uitwedstrijd tegen Leest. Leest moest met tien spelers verder na een rode kaart.

In de 104ste minuut moest Leest verder met een man minder toen Stef Jacobs van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -18 minuten te spelen, scoorde Juul Blommaert voor Tisselt B. Tisselt B moest met tien man verder nadat Emiel Foqué in de 111ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving. Maar Tisselt B had nog tijd voor een extra doelpunt. Blommaert vond het net opnieuw in de 117ste minuut. Tisselt B vergrootte de voorsprong verder, toen Dario Maes scoorde in de 119ste minuut.

DOELPUNTEN: 108' Blommaert 0-1, 117' Blommaert 0-2, 119' Maes 0-3.

GELE KAARTEN: 30' Verbruggen (Leest), 39' Wellens (Leest), 65' Foqué (Tisselt B), 87' Steemans (Leest).

RODE KAARTEN: 104' Jacobs (Leest), 111' Foqué (Tisselt B).