© Dirk Kerstens

Kom meer te weten over toekomstig Ringpark Het Schijn tijdens infomoment in Buurthuis Dinamo

Deurne -

In Buurthuis Dinamo in Deurne is er op maandag 6 mei tussen 17 en 19 uur een doorlopend infomoment over de voorlopige plannen voor het toekomstige Ringpark Het Schijn. Buurtbewoners kunnen suggesties en opmerkingen tot en met 20 juni 2024 doorgegeven.

Het stadsbestuur keurde de start- en procesnota RUP Ringpark Het Schijn goed. Wie wil reageren op het startdocument van de procedure, heeft zestig dagen de tijd. De periode loopt van 22 april 2024 tot en met 20 juni 2024. Na die periode worden alle reacties verder onderzocht en verwerkt.

Je kan de plannen inkijken op de website van de stad Antwerpen en na afspraak op het nummer 03 338 23 80 (tussen 9 en 15 uur) in den Bell (Francis Wellesplein 2018 Antwerpen). Suggesties en opmerkingen kan je digitaal doorgeven door een mail te sturen naar ruimtelijkeplanning@antwerpen.be of door een brief met suggesties aangetekend op te sturen t.a.v. stadsbestuur stad Antwerpen - Stadsontwikkeling, afdeling Ruimte - Grote Markt 1, 2000 Antwerpen. Vermeld duidelijk het onderwerp: ‘publieke raadpleging RUP Ringpark Het Schijn’.

Verder is er Op maandag 6 mei een doorlopend infomoment tussen 17 en 19 uur in Buurthuis Dinamo, Ten Eekhovelei 337, te Deurne.

 (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners