SEVILLA - De Britse acteur Ralph Fiennes heeft in een interview in Sevilla bevestigd dat hij in de nieuwste James Bond-film weer de rol van M gaat spelen. Fiennes was in Spanje om een oeuvre-onderscheiding van de European Film Academy in ontvangst te nemen.
Volledig scherm
SEVILLA - De Britse acteur Ralph Fiennes heeft in een interview in Sevilla bevestigd dat hij in de nieuwste James Bond-film weer de rol van M gaat spelen. Fiennes was in Spanje om een oeuvre-onderscheiding van de European Film Academy in ontvangst te nemen. © EPA

Ralph Fiennes speelt weer baas van James Bond

FilmDe Britse acteur Ralph Fiennes (55) heeft in een interview in Sevilla bevestigd dat hij in de nieuwste James Bond-film weer de rol van M gaat spelen. Fiennes was in Spanje om een oeuvre-onderscheiding van de European Film Academy in ontvangst te nemen.

3 reacties

  • Edwig Smeets

    5 jaar geleden
    snik snik, moeten we echt nog zo lang wachten op de volgende Bond film.
  • Kurt De Meuter

    5 jaar geleden
    Echt wel jammer dat Judi Dench verdwijnt. Gezien de leeftijd begrijpelijk maar ze had vervangen moeten worden door opnieuw een vrouw. The battle of the sexes mocht van mij blijven vind ik. Het gaf iets extra aan de film...de stoere James die iedereen in de wereld aankom maar wel moest luisteren naar een oudere dame, dat gaat nu verloren.
  • Lot Claeys

    5 jaar geleden
    Hopelijk krijgt de humor van destijds weer een plaats in de komende JB-film. In de laatste drie films viel daarvan bijna niets meer te bespeuren.