'Holland-België'
Volledig scherm
'Holland-België' © VTM

Comedyshow Holland-België komt terug

TVOp een voetbalduel tussen beide landen zal het nog wel lang wachten zijn, maar verbaal gaan Holland en België deze zomer alvast opnieuw in de clinch. Want 'Holland-België' keert terug, de comedyshow waarin de Lage Landen het in teams tegen elkaar opnemen. Van de show worden nu nieuwe afleveringen opgenomen.

0 reacties

  1. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”
  2. KIJK. 15-jarig meisje met autisme verbluft jury en krijgt meteen Golden Buzzer bij ‘Canada's Got Talent’
    TV

    KIJK. 15-jarig meisje met autisme verbluft jury en krijgt meteen Golden Buzzer bij ‘Canada's Got Talent’

    Ze is 15 jaar oud en heeft ontzettend veel stress. Niet zozeer stress om haar zangtalent te laten horen, maar wel om met de juryleden te spreken. “Ik heb autisme. Ik vind het heel moeilijk om met mensen te praten. Dus probeer ik te zingen”, legt Jade Mathieu uit voordat ze optreedt. Met haar zangtalent en het nummer ‘Reflection’ weet ze uiteindelijk alle juryleden én het publiek te betoveren. Ze wordt meteen beloond met een Golden Buzzer.