Sam Gooris koopt de eerste pleisters van medewerkster Annemie Blomme.© RR

Sam Gooris trapt verkoopcampagne van Rode Kruis Vlaanderen op gang

Brasschaat -

Het Rode Kruis Vlaanderen gaat vanaf donderdag 18 april van start met de verkoop van pleisters met daarop zangeres Camille. Sam Gooris was de eerste koper.

Met de aankoop van de pleisters steun je de lokale werking, de opleiding, de hulpdienst, de zorgbib van AZ Klina en het bloedgeven. Een pleister met de afbeelding van zangeres Camille kost 10 euro.

“Sam Gooris kocht de eerste pleister in Brasschaat. We mochten bij hem gaan aanbellen en nam de tijd om een praatje te slaan over onze werking. De pleisters zijn te koop aan de supermarkten en op een beperkt aantal kruispunten. Je kan ze ook aanschaffen op dinsdag 23 april en woensdag 24 april in de namiddag in de inkom van AZ Klina.”, zegt voorzitster Anita Van Rossem.

Vorig jaar was het nog Vlaams minister-president en titelvoerend Brasschaats burgemeester Jan Jambon die de eerste pleister kocht en daarmee de campagne op gang trapte. De pleister lijkt op een sticker maar is wel degelijk als pleister te gebruiken. Het Rode Kruis afdeling Brasschaat is nog op zoek naar vrijwilligers. (jbr)

pr@brasschaat.rodekruis.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners