Het kinderdagverblijf van Meneer Miel moet in 2025 opvang bieden aan 36 kinderen.© Gemeente Mol

Inclusief kinderdagverblijf Meneer Miel opent in 2025 de deuren

Mol -

Op het domein van dienstencentrum de Witte Mol zijn de bouwwerken voor het nieuwe kinderdagverblijf Meneer Miel halfweg. Het kinderdagverblijf richt zich zowel op baby’s en peuters met een normale ontwikkeling als op jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Als alles volgens plan verloopt, opent het kinderdagverblijf in 2025 de deuren.

Op dinsdag 30 april werd het nieuwe logo onthuld en een meiboom geplant op het dak van de nieuwbouw voor kinderdagverblijf Meneer Miel, het tweede inclusieve kinderdagverblijf van Stijn vzw. De organisatie beschikt over een netwerk van tien dienstencentra voor personen met een beperking. 

Het toekomstige kinderdagverblijf bestaat uit twee leefgroepen met elk achttien opvangplaatsen. Wie zich wil aanmelden op de wachtlijst voor Meneer Miel, kan dat doen via het platform Opvang Vlaanderen. De organisatie hoopt in de komende maanden de plaatsen te kunnen toewijzen. Op de site worden naast vakantieopvang ook nog een aantal lokalen en burelen ondergebracht. Door de sterke groei van De Witte Mol in de voorbije jaren, was er nood aan deze uitbreiding.(sg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners