OH Leuven U23 - Young Reds

Eerste Nationale Voetbal

Lastige wedstrijd eindigt in winst voor OH Leuven U23 tegen Young Reds

De wedstrijd tussen OH Leuven U23 en Young Reds ging alle kanten op. De uitploeg Young Reds had tot de rust een voorsprong van 0-1 maar na de pauze boog OH Leuven U23 een achterstand om in een 3-2 overwinning.

In de 33ste minuut nam Young Reds de leiding via Abderrahman Amal. Direct na de rust bracht Hugo Eugene OH Leuven U23 langszij. Mathias Marcel De Wolf maakte 2-1 in de 55ste minuut. Na een overtreding in de 63ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij De Wolf van OH Leuven U23 van het veld na een tweede gele kaart. De 3-1 werd gemaakt toen Soufiane Hassouan het net vond voor OH Leuven U23. Young Reds verkleinde de achterstand tot 3-2 toen Glodi Mbuyi-Mbayo het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 90ste minuut. Young Reds heeft nu vier wedstrijden na elkaar verloren.

OH Leuven U23 heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Young Reds één overwinning en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor Young Reds de achtste nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt OH Leuven U23 uit tegen R. Excelsior Virton op zaterdag 11 mei om 20 uur. Young Reds speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Hoogstraten VV.

DOELPUNTEN: 33' Amal 0-1, 49' Eugene 1-1, 55' De Wolf 2-1, 88' Hassouan 3-1, 90' Mbuyi-Mbayo 3-2.

GELE KAARTEN: 34' Hamdaoui (Young Reds), 43' De Wolf (OH Leuven U23), 60' Lausberg (OH Leuven U23), 79' Amal (Young Reds).

RODE KAART: 63' De Wolf (OH Leuven U23).