PHOTONEWS/BEAUTIFULPEOPLE.COM
Volledig scherm
© PHOTONEWS/BEAUTIFULPEOPLE.COM

Bizar: datingsite wil lookalikes prins Harry en Meghan Markle koppelen

De omstreden website Beautifulpeople.com – een datingsite voor uitsluitend mooie mensen – laat weer van zich horen. Ze haalden al herhaaldelijk het nieuws omdat ze steevast exclusiviteit nastreven op het gebied van schoonheid. Nu is de website is op zoek naar mannen en vrouwen die sterk lijken op de Britse prins Harry en Meghan Markle... om hen op samen op date te sturen.

0 reacties

  1. “Prinses Kate moet onder immense druk hebben gestaan”: kankerdiagnose maakt Brits koningshuis kwetsbaarder dan ooit
    PREMIUM
    Royalty

    “Prinses Kate moet onder immense druk hebben gestaan”: kankerdia­gno­se maakt Brits konings­huis kwetsbaar­der dan ooit

    Als het Britse koningshuis een soapserie zou zijn, heeft prinses Catherine - ook bekend als Kate Middleton - de kijkers het weekend ingestuurd met een vreselijke cliffhanger. Een mokerslag bovenop de recente familieproblemen. Bovenop z’n eigen strijd tegen kanker, heeft koning Charles nog zoveel andere kopzorgen: de moeilijke relatie met prins Harry en Meghan Markle, het misbruikschandaal waar broer Andrew bij is betrokken en nu ook zijn schoondochter die hetzelfde medische lot moet ondergaan. Loopt de koninklijke emmer stilaan over?
  2. Thuiswerk en een geheim plan: prinses Catherine is volop bezig om haar comeback voor te bereiden
    PREMIUM
    Royalty

    Thuiswerk en een geheim plan: prinses Catherine is volop bezig om haar comeback voor te bereiden

    Pasen nadert met rasse schreden, en daarmee ook de aangekondigde terugkeer van prinses Catherine (42) naar het publieke leven. Maar met alle heisa en complottheorieën die rond haar persoon ontstaan zijn, moet die comeback wel degelijk grondig voorbereid worden. Belangrijkste vragen? Zal Kate in staat zijn om over een dikke week haar eerste officiële optreden afwerken? En moet ze vertellen wat er juist met haar scheelt? “Deze massahysterie roept visioenen op aan de immense druk waaronder Lady Di gebukt ging.”