© sbs

Willebroekse Billy (19) is jongste verleidster in ‘Temptation Island’: “Als ze me morgen opnieuw vragen, doe ik weer mee”

Het Vijf-programma Temptation Island heeft nu ook de namen gelost van de dames die de mannen het vuur aan de schenen zullen leggen. Net als de mannelijke verleiders, zijn ze met z’n achten. Vier Nederlandse, vier Vlaamse. De jongste verleid- ster is Billy Verhoeven (19) uit Blaasveld (Willebroek). “Ik hoor vaak dat ik er schattig uitzie. Ik heb geleerd om die vermeende onschuld uit te spelen om mensen rond m’n vinger te winden.”

the derkinderen, benjamin praet,

In de weekends werkt ze in dancing Escape, op de grens van Reet en Niel, maar het was tijdens een avondje uit in dancing Carré dat Billy Verhoeven de vraag kreeg of ze het avontuur op Temptation Island zag zitten. “Interesse had ik wel, maar na de eerste casting twijfelde ik nog. Ik ben dan met enkele vriendinnen gaan babbelen, en die zeiden allemaal dat ze het in mijn plaats zouden doen. Uiteindelijk vond ik dat ze gelijk hadden. Ik ben avontuurlijk aangelegd, een stap in het onbekende schrikt me niet af”, zegt Billy, die in het dagelijks leven ook nog kapster en nagelstyliste is.

“Al moet ik bekennen dat ik nog nooit volledige afleveringen van Temptation Island had gezien. Ik heb intussen wel fragmenten bekeken. Eerlijk? Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe seizoen beter is dan de voorbije jaren. Ik mag nog geen details geven, maar het wordt echt de moeite.”

Onschuld uitspelen

“Ik hoor vaak dat ik er schattig uitzie. Ik heb geleerd om die vermeende onschuld uit te spelen om mensen rond m’n vinger te winden. Ik daag graag mannen uit, maar zij moeten eerst een blijk van interesse tonen. Anders voel ik mezelf overbodig, en daar hou ik niet van. Al moeten mannen nu niet gaan denken dat ze maar met hun vingers moeten knippen om met mij in bed te belanden. Het is niet omdat ik vrijgezel ben dan ik ook een makkelijke prooi ben.”

© sbs

Je zou het Billy niet aangeven als je dat hoort, maar toch kampt ze met onzekerheid. “Ik denk vaak dat ik er niet goed uitzie. Daar had ik op Temptation Island, tussen al die knappe dames, ook last van. Ik heb veel bevestiging nodig. Maar liever naturel en onzeker dan dat ik ooit aan mijn lichaam zou laten werken”, zegt de verleidster, die acht uur per week in de fitness doorbrengt.

Billy had al één lange relatie van drie jaar. “Ik heb daar veel uit geleerd, maar voorlopig voel ik geen drang meer om me te binden. Eerlijk? Ik geloof niet in de echte liefde. Elkaar eeuwig trouw blijven, dat is niet meer van deze tijd.”

Dat Billy verleidster wordt in Temptation Island is intussen algemeen geweten in de vriendenkring van de jonge vrouw. “De meesten zijn fier op me. Maar ik merk ook wel wat jaloezie op, vooral bij vrouwen. Dat hoort erbij. Zo leer je wie je echte vrienden zijn en wie niet.” Billy blikt enthousiast terug op de opnames in Thailand. “Ik heb drie fantastische weken beleefd. Als ze me morgen opnieuw vragen, dan hap ik weer toe.”