Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ryanair vreest hete zomer in de luchtvaart: "Risico op stakingen bestaat wel degelijk"

ReisnieuwsRyanair vreest voor een hete zomer in de luchtvaartsector. Marketingdirecteur Kenny Jacobs verwees in Brussel naar de pilotenstaking bij Brussels Airlines en naar de meerdaagse stakingen bij Air France-KLM. Maar ook Ryanair zelf is niet immuun voor acties, gaf hij toe. "Ik hoop dat het niet komt tot verstoringen, maar als je kijkt naar de hele industrie bestaat er wel degelijk een risico op stakingen", klonk het op een persmoment in Brussel. 

5 reacties

  • peter maas

    6 jaar geleden
    Ja Jef Denijs,laat men de tickets duurder maken dan worden de vliegtuigen properder ? Of wat bedoel je nu?
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Nog meer met zulke maatschappijen werken en onze kinderen hebben totaal geen toekomst meer!
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Da's minder, maar de prijs van de tickets is te laag waardoor iedereen in vervuilende vliegtuigen stapt, daar mag een einde aan komen.
  • Stefan Vantstraat

    6 jaar geleden
    Een hete zomer? Top! Dan kunnen we gewoon thuis blijven en hier van het zonnetje genieten.
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    Overal staken, ze spelen al genoeg met ons voeten,die er tegen zijn hebben niks en kunnen niks doen; Dat weten zij ook, vroeger was het anders de mensen konden tegen een stootje, eens zes weken gestaakt met paar duizend man, niemand die kraaide, gevolg ,snel aangetekende brief en beginnen werken met heel veel op slag !!!! Waar men vroeger voor gevochten heeft pakt men beetje bij beetje af. Nu hebben ze liever grote luxe te voeren en confituur te eten i.p.v vlees. Sukkelaars !