Dimitri Vegas & Like Mike
Volledig scherm
Dimitri Vegas & Like Mike © DP Communications

Vegas & Like Mike lanceren nieuw nummer met Wiz Khalifa: "Hij was meteen enthousiast"

MuzieknieuwsDimitri Vegas & Like Mike hebben met 'When I Grow Up' een nieuwe song uit. Alweer eentje waarop ze kunnen uitpakken met een grote naam, want ook de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa is te horen in het nummer. "Hij stond helemaal bovenaan ons lijstje", zegt Dimitri Vegas ons. Vanaf vandaag is 'When I Grow Up' overal te beluisteren. 

0 reacties

  1. Politieke boodschappen tijdens het Songfestival zijn eigenlijk verboden, maar organisatie slaagt er niet in ze tegen te houden
    Muziek

    Politieke boodschap­pen tijdens het Songfesti­val zijn eigenlijk verboden, maar organisa­tie slaagt er niet in ze tegen te houden

    De Zweedse zanger Eric Saade (33) maakte dinsdagavond tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival een politiek statement, door een arafatsjaal om z'n pols te binden. De Australische inzending bracht een didgeridoo-muzikant mee met een verborgen boodschap. En ook de Ierse inzending, Bambie Thug (31), wilde steun betuigen aan de slachtoffers in de Gazastrook, maar werd teruggefloten door de organisatie. Die verbiedt namelijk alle politieke statements, al wordt dat verbod niet altijd succesvol nageleefd.
  2. “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfestival in Malmö
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfesti­val in Malmö

    Ophef in Malmö, waar beelden opdoken van de Songfestival-repetitie van Joost Klein. Op het podium verscheen daar plots een blauwe Sesamstraat-achtige reuzenvogel. Niet iedereen in zijn thuisland blijkt fan van deze verschijning. Klein verantwoordt vanuit Malmö zijn creatieve keuze, die hij liever verborgen had gehouden tot het effectieve optreden in de halve finale. “Ik doe mee aan een wedstrijd met strikte regels. Al zou ik het zelf anders willen aanpakken.”