112

In de Tiendenschuurstraat werd tijdens de nacht ingebroken in een woning. Achteraan de woning werd het pand betreden en doorzocht. Het is nog niet bekend wat er allemaal weg is.

ldn

In de Bruul werd tijdens het winkelen een 17-jarig meisje bestolen van haar portemonnee, die zich in haar handtas bevond. Het slachtoffer is haar identiteitspapieren en een som geld kwijt. Dat overkwam in de winkelstraat ook een 44-jarige vrouw. Dieven stalen haar gsm.

Op de Oude Baan braken onbekenden de tankdop van de brandstoftank van een vrachtwagen stuk om er tientallen liters diesel uit te stelen.

Aan Overheide konden dieven de gemeenschappelijke bergruimte van een appartementsgebouw betreden om een fiets te stelen.

In de Minderbroedersgang werd tijdens een cafébezoek de portemonnee en gsm gestolen uit de handtas van een 25-jarige vrouw. Het slachtoffer is haar identiteitspapieren, bankkaart en een gsm kwijt.

In de Vakbondstraat werd geprobeerd in te breken in een woning. De daders vernielden deur maar zijn toch niet binnen geraakt.