Zomerbar ’t Gouden Uur is dit jaar geopend van 1 mei tot en met 29 september.© RR

Zomerbar ’t Gouden Uur strijkt weer neer aan Oranjerie in Sorghvliedtpark

Hoboken -

Wie wil genieten van cocktails, hapjes en een zomerse sfeer is deze zomer opnieuw welkom in park Sorghvliedt. Vanaf woensdag 1 mei opent Zomerbar ’t Gouden Uur daar voor het tweede jaar zijn deuren.

Voor het tweede jaar op rij organiseren Stijn Lennaerts en Eli Verheyen de Zomerbar ’t Gouden Uur in Hoboken. Opnieuw met een zomers terras aan de oranjerie in het Sorghvliedtpark. En dat van 1 mei tot en met 29 september. “Omdat het vorig jaar onze eerste editie in Hoboken was, moesten we een beetje landen en onze draai vinden. Uiteindelijk werd de zomerbar wel heel positief onthaald. Wij zijn dus heel tevreden dat we dat succes dit jaar mogen verderzetten”, zegt Verheyen.

De hippe menu met cocktails en chai latte wordt dit jaar versterkt door een eetkaart om de bezoekers ook van avondeten te voorzien. Op zondagen wordt er dit jaar ook brunch geserveerd, op reservatie. ’t Gouden Uur gaat open op woensdag 1 mei en dat vieren de organisators meteen met een feestelijke openingsweekend. Zo worden Trippel d’Anvers en Bollekes verkocht aan de helft van de prijs en wie op zondag gaat brunchen, krijgt er een gratis glaasje cava erbij.

In mei en juni is ’t Gouden Uur geopend van woensdag tot en met zondag. De openingsuren en meer informatie via de Facebookpagina en website. (IT)

Aan de rustig gelegen oranjerie wordt opnieuw een terras gebouwd.© it

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners